Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Κόβετε σε χοντρές ροδέλες τα κολοκυθάκια και τα ρίχνετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα σκεπάζετε και τα ψήνετε για 10 λεπτά. Τα στραγγίζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα περνάτε από τον τρίφτη.Βήμα 2 Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι 3 κουταλιές ελαιόλαδο και...