Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολτα φασόλια σόγιας και καλύπτουμε με αρκετό νερό. Αφήνουμε για 8-10 ώρες μέχρι να μουλιάσουν καλά. Σουρώνουμε τα φασόλια και τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα φασόλια με 750 γρ. νερό, το αλάτι και χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι τα φασόλια...