Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι καβουρδιζουμε τα κουκουνάρια και τα αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια να μαραθούν.Στο τηγάνι που καβουρδίσαμε τα κουκουνάρια ρίχνουμε το ρύζι και λίγο ελαιόλαδο και το καβουρδιζουμε...