Αν χρησιμοποιήσουμε αβγά και μας περισσέψουν οι κρόκοι των αυγών, δεν τους πετάμε.
Τους βάζουμε σε ένα πλαστικό δοχείο με νερό, τους διατηρούμε στην κατάψυξη και τους χρησιμοποιούμε, όταν τους χρειαζόμαστε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή θερμoκρασία. Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει. Εν τω μεταξύ, κόβουμε τα καρότα και το τζίντζερ. Όταν τα κρεμμύδια είναι μαλακά, προσθέτουμε το καρότο, το τζίντζερ, αλάτι και νερό στην κατσαρόλα. Αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν για 20 - 25 λεπτά, μέχρι τα καρότα να είναι πολύ μαλακά. Μεταφέρουμε τη σούπα από τη κατσαρόλα στο μπλέντερ και τη χτυπάμε μέχρι να γίνει πουρές. Ξαναρίχνουμε τη σούπα στην κατσαρόλα και τη ζεσταίνουμε. Ρίχνουμε έξτρα αλάτι αν είναι απαραίτητο. Σερβίρουμε τη σουπα σε μπολ και γαρνίρουμε με μια κ.σ. γάλα καρύδας.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.