Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε ½ φλιτζ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μπαχάρι, το μείγμα μπαχαρικών, το μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο, σε δυνατή φωτιά.Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγομαγειρευτεί για 15'...