Μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι

Μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τέλειο μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι, αφήνουμε το μοσχαράκι για 35΄-40΄ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.Κόβουμε τις σκελίδες σκόρδου σε δοντάκια.Με μυτερό μαχαίρι ανοίγουμε τρύπες γύρω γύρω από το μοσχάρι και μπήγουμε τα δοντάκια σκόρδου.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μικρή...