Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μέσα σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε λίγο κρεμμυδάκι κ ρίχνουμε μισή κουτάλια ζάχαρη Ρίχνουμε λίγο δυόσμο ή Θυμάρι ή ρίγανη και ανακατεύουμε.Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε και ύστερα το σβήνουμε με λίγο κρασί Βάζουμε ένα κύβο κότας και προσθέτουμε λίγο λίγο νερό. ( Θέλει περίπου...