Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Γι’αυτό το αιγυπτιακό γλυκό που θυμίζει σάμαλι, την μπασμπούσα με ινδοκάρυδο ή αρίσα, χτυπάμε πρώτα το μαλακό βούτυρο για 5΄, με μίξερ χειρός σε ένα μεγάλο μπολ, να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι να κρεμώσει το μείγμα και...