Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε στο μούλτι το γάλα με το κατσικίσιο τυρί μέχρι το μείγμα μας να γίνει μία παχιά κρέμα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και απλώνουμε το μείγμα σε μια πιατέλα. Κόβουμε στο μαντολίνο τα μήλα και τα παντζάρια. Ξεκινάμε πρώτα κόβοντας τα μήλα και στη συνέχεια με τα παντζάρια. Αυτό...