Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας, Μary Patoula γι' αυτή τη συνταγή. Πλένουμε τις μελιτζάνες μας και τις κόβουμεστη μέση. Τις χαράσσουμε και τις βάζουμε να ψηθούν για 30 – 40 λεπτά στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι έχοντας τη σάρκα προς τα κάτω. Όταν είναι έτοιμες, αφαιρούμε...