Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία και το ρίχνουμε σε ένα ρηχό ταψί.
2. Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες όπως ένα «σπιρτόξυλο». Ρίχνουμε τις πιπεριές, τη γαλοπούλα, το κρεμμύδι, το καρότο, τον αρακά, το καλαμπόκι και τον μαϊντανό στο ταψί, καλύπτοντας όλη την επιφάνειά του.
3. Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αβγά μαζί με τον βασιλικό, το αλατοπίπερο, το τριμμένο τυρί και το γάλα, έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
4. Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 15 λεπτά.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.