Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C. Λαδώνετε ή βουτυρώνετε ελαφρά μια στρογγυλή φόρμα/ταψάκι διαμέτρου 22 εκ. και ντύνετε τον πάτο και τα πλευρά της με αντικολλητική λαδόκολλα.Βήμα 2 Κοσκινίζετε το αλεύρι με το κακάο σε ένα μπολ και προσθέτετε τη ζάχαρη, το βούτυρο, το...