Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Απολαυστικό παγωτό με επικάλυψη από βελούδινη κρούστα ψημένης μαρέγκας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα Θρυμματίζετε το κέικ σε ψιλά κομμάτια και αφήνετε στην άκρη.Στη συνέχεια ρίξτε λίγο νερό σε ένα μεγάλο στρογγυλό μεταλλικό μπολ και στρώστε μια μεμβράνη για να κολλήσει καλά στο...