Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.Κόβουμε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.Αφήνουμε το τυρί στο λαδόξυδο για 30 λεπτά.Κόβουμε τις ντομάτες και το αγγουράκι σε φέτες.Κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα.Παίρνουμε μια...