Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εκτέλεση1 Ετοιμάζουμε τον κιγιέ από την προηγούμενη ημέρα και τον αφήνουμε σε θερμοκρασία χώρου σκεπασμένο με νάιλον για να μην πιάσει πέτσα στην επιφάνεια.2 Χτυπάμε τη φυτική κρέμα γάλακτος στο μίξερ με το σύρμα στην 2η ταχύτητα, έως ότου σφίξει καλά. Μόλις σφίξει η κρέμα,...