Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Για τη ζύμη Βάζουμε το ξύσμα του λεμονιού, την άχνη ζάχαρη και το αλεύρι στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα χτυπάμε για δέκα δευτερόλεπτα. προσθέτουμε το βούτυρο και τους κρόκους και χτυπάμε για λίγο ακόμα μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη. Τυλίγουμε με μεμβράνη και...