Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το γάλα μαζί με την κανέλα σε ένα κατσαρολάκι και τα ζεσταίνετε, χωρίς να τα βράσετε. Κατεβάζετε το γάλα από τη φωτιά και το αφήνετε για 30 λεπτά να αρωματιστεί από την κανέλα. Το σουρώνετε και το βάζετε πάλι στο κατσαρολάκι.Στο μεταξύ βράζετε το μπούκοβο στο νερό για 3...