Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα ψαριού και τα πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο θυμάρι.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο βάζετε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φιλέτα του ψαριού και από τις δυο πλευρές να πάρουν χρώμα και ολοκληρώνετε το ψήσιμο τους στο...