Κοτόπουλο φιλέτο αλα κρεμ

Κοτόπουλο φιλέτο αλα κρεμ

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε το γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο αλά κρεμ, αφήνοντας το φιλέτο στον πάγκο για 15 λεπτά. Για τη γέμιση Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα στο κονιάκ για 30 λεπτά. Τα στραγγίζουμε, κρατάμε το κονιάκ και αλατοπιπερώνουμε τα δαμάσκηνα.Σε ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα δαμάσκηνα μέχρι να...