Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χριστουγεννιάτικο ρόφημα με ρόδι για όλη την οικογένεια Σε ένα σέικερ ρίχνουμε το χυμό ροδιού, τη ζάχαρη και το νερό. Πρόσθεστε σπόρους ροδιού, ρίξτε σε ποτήρια γεμάτα με πάγο.Προσθέστε επιπλέον ζάχαρη ή χυμό ροδιού αν χρειάζεται και σερβίρετε.Απαιτούμενος χρόνος:15 λεπτά