Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη μαρκίζ σοκολάτας, πρώτα τοποθετούμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά.Με μίξερ χειρός χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να κρεμώσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο (αφού κρυώσει ελαφρά) και...