Μπέργκερ γαλοπούλας με σάλτσα φέτας

Μπέργκερ γαλοπούλας με σάλτσα φέτας

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Διαδικασία Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη φέτα, το αγγούρι, το δυόσμο, το μισό του σκόρδου, 1 κ.σ. νερό, 1/2 κ.γ. αλάτι και λίγο πιπέρι σε ένα μικρό μπολ. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρουμε. Ανακατεύουμε τη γαλοπούλα, το υπόλοιπο σκόρδο, 1 κ.γ. αλάτι και λίγο...