Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τις φράουλες και κόβουμε τα κοτσανάκια από κάθε φράουλα.Με μαχαιράκι ή κουταλάκι αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό. Κόβουμε ελάχιστα την κάτω πλευρά της κάθε φράουλας ώστε να στέκονται όρθιες.Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τη...