Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στο μούλτι λιώνουμε πρώτα το σκόρδο μαζί με το λεμόνι, χυμό και ξύσμα, το μπαλσάμικο και τον μαϊντανό.Προσθέτουμε το αβοκάντο και αλάτι και πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα.Ρίχνουμε το μπαχάρι ή τον κόλιαντρο μαζί με τη μουστάρδα και συνεχίζουμε το χτύπημα.Τέλος,...