Χταπόδι γιουβέτσι με ζυμαρικό Κοραλάκι

Χταπόδι γιουβέτσι με ζυμαρικό Κοραλάκι

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Zoe Tsomaka
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια (μπουκιές). Το στραγγίζουμε πολύ καλά σε σουρωτήρι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι το σκόρδο και σωτάρουμε για λίγο να μαραθεί ελαφρά.Προσθέτουμε το χταπόδι και δυναμώνουμε τη φωτιά. Σωτάρουμε μέχρι να...