Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε καλά τα μπρόκολα και βάζουμε να βράσουν τα μπουκετάκια μόνο για 10-15 σε κατσαρόλα με νερό γιατί θέλουμε να είναι τραγανά. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά μας. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.Ψήνουμε σε...