Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 125 λεπτά Βήμα 18 λεπτά Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4κτς ελαιόλαδο. Όταν το λάδι έχει πλέον κάψει ρίξτετο κρέας και δώστε χρώμα από όλες τις πλευρές.Βήμα 260 λεπτά Σβήστε με το κρασί καιχαμηλώστε στο ελάχιστο την...