Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή σαλάτα με λάχανο και σως γιαουρτιού για το μεσημεριανό σας γεύμα Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και τρίβουμε το καρότο. Καθαρίζουμε τα μήλα, βγάζουμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε κύβους.Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα, το αλατοπίπερο και το ξύδι. Περιχύνουμε την...