Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτετε ένα ένα τα αβγά και, όταν ενσωματωθούν, προσθέτετε το ούζο.Ανακατεύετε το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και το προσθέτετε τμηματικά στο μίγμα μέχρι να...