Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, λίγη ζάχαρη, τον δυόσμο, λίγο αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε τρίβοντας με τα χέρια μας, να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.Σερβίρουμε αμέσως ή αφήνουμε τα κολοκυθάκια για μία ώρα στο ψυγείο. Όσο περισσότερο...