Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μία λεκανίτσα κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το ξίδι και το νερό, τόσο ώστε ζυμώνοντας να έχουμε μία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια και είναι απαλή στην αφή. Αν πέσει λίγο παραπάνω νερό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ξαναζυμώνουμε.Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσα...