Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αρχικά, βράζουμε το ρύζι, μέχρι να γίνει al dente.Έπειτα κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι.Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι (ξερό και φρέσκο) και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε το φαγητό για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε...