Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Στο μπλέντερ κάνουμε τα μπισκότα και το κέικ ψίχουλα. Αναμειγνύουμε το βούτυρο, το τυρί κρέμα, την άχνη μέχρι να γίνουν ένα. Ενώνουμε τα ψίχουλα με το μείγμα τυριού.Όταν όλα τα υλικά έχουν ενωθεί τα καλύπτουμε με μία μεμβράνη και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 1 ώρα στο...