Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε πυρίμαχη ταρτιέρα 27 εκατοστών αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την λιωμένη μαργαρίνη.Από πάνω τοποθετούμε κυκλικά τα καθαρισμένα ροδάκινα.Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν...