Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Μια διαφορετική φακή! Για το κότσι Το ξεπλένουμε καλά. Το βάζουμε σε κατσαρόλα με όλα τα υλικά και αρκετό νερό ώστε να το σκεπάζει και το αφήνουμε να βράσει για 3 ώρες. Στο τέλος θα έχει γίνει πάρα πολύ μαλακό το κρέας και θα διαλύεται. Το αφήνουμε να κρυώσει στο ζουμί του.Για...