Πικάντικο ρύζι παντζαριού

Πικάντικο ρύζι παντζαριού

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Σιγοβράζουμε 1 λίτρο ζωμό από λαχανικά σε ένα κατσαρολάκι κρατώντας το ζεστό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο μας κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε 25 γρ. τριμμένο τζίντζερ και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Ανακατεύουμε...