Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σιγοβράζουμε 1 λίτρο ζωμό από λαχανικά σε ένα κατσαρολάκι κρατώντας το ζεστό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο μας κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε 25 γρ. τριμμένο τζίντζερ και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Ανακατεύουμε...