Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι.Σε τηγάνι 28 cm βάζουμε λίγα κομματάκια από βούτυρο και από πάνω τους βάζουμε δύο φύλλα στο ένα ημικύκλιο και δύο φύλλα στο άλλο με τις άκρες τους να προεξέχουν.Προσθέτουμε ακόμα δύο φύλλα στο κέντρο και απλώνουμε περίπου το μισό...