Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες η τις αγοράζουμε έτοιμες καθαρισμένες τις περνάμε απο το νερό να ξεπλυθούν και τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν.Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο το αφήνουμε να κάψει και αλευρώνουμε τις σαρδέλες αφού πρώτα τις αλατίζουμε. Τις τινάζουμε...