Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφήνετε τη μαργαρίνη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Τη ρίχνετε στο μίξερ μαζί με την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει. Αμέσως μετά ρίχνετε το κακάο κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ένα αφράτο, ομοιογενές, σοκολατένιο μίγμα. Ρίχνετε το μπράντι, δουλεύετε το μίγμα...