Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα καρότα, τις πατάτες και το κρεμμύδι- τα κόβουμε σε κύβους Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεσαία κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Αφού αρχίσει να παίρνει χρυσαφένιο χρώμα το κρεμμύδι, ρίχνουμε μια πρέζα ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα...