Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα κιμά: Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά πιέζοντάς τον καλά να διαλυθεί με ξύλινη κουτάλα. Ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα και αφήνουμε τον κιμά να πάρει χρώμα για 7 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο...