Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε ολόκληρα τα αβγά με τη ζάχαρη, συνεχίζουμε δουλεύοντας πολύ καλά με τα χέρια και προσθέτουμε το βούτυρο, τις βανίλιες και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτουμε την αμμωνία λιωμένη σε χλιαρό προς ζεστό γάλα, ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη η οποία δεν...