Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C (χωρίς αέρα). Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα με τρύπα στο κέντρο, διαμέτρου 22 εκ. περίπου.Βήμα 2 Χτυπάτε σε ένα μπολ, με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό, το βούτυρο με τη ζάχαρη, τα αβγά, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια,...