Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά , βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς με το σύρμα μέχρι να πήξει η μπεσαμέλ. Κατεβάζουμε από την φωτιά,προσθέτουμε τα τυριά,το αυγό,το πιπέρι κι ανακατεύουμε καλά. Σε κάθε φύλλο...