Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη σαλάτα: Κόβετε τις δύο άκρες από τα σαγκουίνια και στη συνέχεια βγάζετε τη φλούδα έτσι ώστε να βγάλετε μαζί και την εξωτερική μεμβράνη. Κόβετε τα σαγκουίνια σε φέτες και τα κρατάτε στην άκρη.Για το dressing: Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι με καπάκι, κλείνετε και...