Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για όλες τις ώρες Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι.Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα τις πέννες και ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.Τις αφήνουμε να βράσουν για 6 με 8 λεπτά.Τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.Τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα...