Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεµµύδι µε την πιπεριά και το κολοκυθάκι για 1 λεπτό ανακατεύοντας. Προσθέτετε το ρύζι και συνεχίζετε το ανακάτεµα µέχρι να γυαλίσει το ρύζι.Σβήνετε µε το κρασί και όταν εξατµιστεί προσθέτετε την τριµµένη ντοµάτα, τον...