Γλασαρισμένα μπαστουνάκια πορτοκαλιού

Γλασαρισμένα μπαστουνάκια πορτοκαλιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα μπαστουνάκια πορτοκαλιού, πλένουμε πρώτα πολύ καλά τα φρούτα. Τα χαράζουμε στα τέσσερα και αφαιρούμε τις φλούδες. Τις βάζουμε σε μπολ, τις καλύπτουμε με νερό και βάρος (για να βυθίζονται). Τις αφήνουμε 8-10 ώρες, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές.Βράζουμε νερό. Κόβουμε τις...