Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα μπαστουνάκια πορτοκαλιού, πλένουμε πρώτα πολύ καλά τα φρούτα. Τα χαράζουμε στα τέσσερα και αφαιρούμε τις φλούδες. Τις βάζουμε σε μπολ, τις καλύπτουμε με νερό και βάρος (για να βυθίζονται). Τις αφήνουμε 8-10 ώρες, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές.Βράζουμε νερό. Κόβουμε τις...