Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 55 λεπτά Βήμα 12 λεπτά Αδειάστε το σπανάκι και τη βαλεριάνα σε μια λεκάνη ή στον νεροχύτη της κουζίνας σας.Βήμα 230 λεπτά Γεμίστε με κρύο νερό και αφήστε για τουλάχιστον 30 λεπτά.Βήμα 315 λεπτά Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι μέχρι να στραγγίξουν καλά...