Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στο πυρέξ.Τις ραντίζουμε με λίγο λάδι, ρίχνουμε το αλατοπίπερο και τις περιχύνουμε με το γάλα.Ψήνουμε μέχρι να ψηθούν και να ροδοκοκκινίσουν οι πατάτες μας.Σερβίρουμε με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.